Följ Panghus AB

Panghus rekryterar Försäljningschef

Pressmeddelande   •   Jul 07, 2017 11:22 CEST

Rendering Fullerö Hage - ett av Panghus pågående försäljningsprojekt.

Panghus fortsätter att växa och senaste nyrekryteringen är Cecilia Bergqvist som tillträtt som Försäljningschef. Cecilia kommer närmast ifrån den välrenommerade mäklarbyrån Eklund Stockholm New York och har en gedigen och bred erfarenhet inom fastighet.

I rollen som Försäljningschef kommer Cecilia ha ansvar för försäljningen av Panghus nyproduktionsprojekt samt till viss del även marknadsföring och ingå i företagets ledningsgrupp. Cecilia kommer ta fram nya processer för den försäljning som sker inhouse, vara länken mellan externa mäklare och köpare för de projekt som läggs ut externt till försäljning samt säkerställa en fortsatt hög kvalité gällande försäljningsprocessen.

- Panghus framgångssaga är ett faktum och det känns otroligt roligt att få vara med på denna expansiva resa. Företaget andas positivitet med ett högt tempo och jag får möjligheten att arbeta med det jag älskar, försäljning och fastigheter! Vår slutprodukt håller mycket hög kvalité och när jag fick höra om företagets visioner, mål och satsningar var mitt val självklart, det finns ett sådant varmt värde i husproduktion som tilltalar mig, säger Cecilia.

De första projekten i pipline är Fullerö Hage i Uppsala samt Jursta Hage i Bro samt planering av säljsläpp för etapp 3 i redan etablerade Klinta Allé, Trosa. Utöver dessa projekt ligger även fokus på att sprida ordet om Panghus och våra hus i sociala medier.

-  Att få över Cecilia hit till Panghus känns helrätt och jag är otroligt glad över vår rekrytering. Cecilia kommer kunna bidra med mycket och med hennes engagemang och erfarenhet är jag mer än säker på att vi kommer fortsatt nå våra mål gällande försäljningar av Panghusprojekt, säger Johan Magnusson, VD.

Hus har byggts i alla tider. Stora. Små. Fina. Fula. Vanliga. Ovanliga. Det enda som varit lika är att husen alltid kostat en smärre förmögenhet. Därför finns Panghus.

Vi har tänkt om och tänkt nytt. Vi har utmanat ”så har man alltid gjort” och hittat ett helt nytt sätt. Det gör att vi kan bygga väldesignade, arkitektritade hus av hög kvalitet till ett väsentligt lägre pris. Genom oss har hundratals familjer fått möjlighet att flytta in i nya, moderna hem. Och fler ska det bli, många fler!

Välkommen till en ny tid och ett nytt sätt att bygga. Kanske kan vi uppfylla din bostadsdröm?

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.