Följ Panghus AB

Taggar

Nytt markförvärv i Falun

Nytt markförvärv i Falun

Pressmeddelanden   •   Apr 04, 2019 14:41 CEST

Panghus har förvärvat mark invid sjön Runn i Hosjö, Falun med planerad byggstart redan hösten 2019. Det nya attraktiva bostadsområdet planeras att byggas i två etapper där försäljning av etapp 1 är planerad redan under våren 2019.

Panghus rekryterar ny VD

Panghus rekryterar ny VD

Pressmeddelanden   •   Sep 01, 2017 14:29 CEST

Den 1 september tillträder Henrik Forzelius som VD för Panghus. Henrik har en lång och gedigen bakgrund från bank och kommer senast från en roll som global chef för storföretag, LC&I, på Swedbank. ”Henrik besitter de viktigaste egenskaperna som jag letade efter i en ny VD och han kommer inte från branschen vilket jag ser som en stor möjlighet" säger Johan Magnusson, grundare och huvudägare.

Panghus rekryterar Försäljningschef

Panghus rekryterar Försäljningschef

Pressmeddelanden   •   Jul 07, 2017 11:22 CEST

Panghus fortsätter att växa och senaste nyrekryteringen är Cecilia Bergqvist som tillträtt som Försäljningschef. Cecilia kommer närmast ifrån den välrenommerade mäklarbyrån Eklund Stockholm New York och har en gedigen och bred erfarenhet inom fastighet.

Panghus rekryterar Byggchef

Panghus rekryterar Byggchef

Pressmeddelanden   •   Jun 09, 2017 15:28 CEST

Välkommen till teamet säger vi på Panghus till Johan von Matérn! Johan har lång erfarenhet av fastighetsbranschen och har arbetat med produktion, försäljnings-, kund- och kvalitetsfrågor i de stora byggbolagen i över tio år. Närmast kommer Johan från fastighetsutvecklingsföretaget Riksbyggen.