Följ Panghus AB

Tillträden i Enköping Gånsta

Nyhet   •   Maj 23, 2017 17:11 CEST

Med start föregående vecka och denna välkomnar vi köparna av Etapp 3 och 4 till Gånsta, Enköping! Dessa stilrena parhus om 5-6 rum och kök följer Panghus formspråk med stora fönsterpartier, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och med kvalitativa materialval!

Inom kort är samtliga köpare inflyttade och fokus nu ligger på färdigställande av markområdena runt omkring bostäderna. Kommunen färdigställer gatan i området med asfalt och Panghus fokuserar på att få grönskan i form av häckar, buskar och gräsmatta på plats. Sakta men säkert kommer allt på plats och området formas till ett barnvänligt, grönskande bostadsområde, lagom till sommarens varma månader kommer de boende komma njuta av sitt nya boende fullt ut!

Trots det stora intresset för Gånsta planerar Panghus inte bygga mer i området för stunden, men håll utkik på vår hemsida för andra spännande kommande bostadsprojekt!

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.