Följ Panghus AB

Det känns så otroligt lyxigt att få bo i det här huset!

Nyhet   •   Jun 19, 2017 15:20 CEST

Veronicas vardagsrum - Trosa

Veronica Bengtsson började sin bostadsresa förra året. Efter att ha separerat från ett 17 år långt äktenskap letade hon och hennes dotter efter ett eget hus att sätta sin personliga prägel på. Veronica fick syn på Panghus husprojekt i Trosa på Hemnet och blev förälskad direkt.

– Jag gjorde en intresseanmälan så fort jag såg annonsen. Jag fastnade främst för designen och möjligheten att kunna få ett snyggt hus för en rimlig kostnad. Det känns lyxigt att få bo här för de här pengarna, säger Veronica.

Veronica har alltid varit intresserad av inredning och design. Panghus erbjudande om personliga inredningsval fångade hennes uppmärksamhet.

– Jag fick ett hus på 136 kvadratmeter med golvvärme i hela huset, utan element, lyxiga SMEG-produkter, och stora sociala ytor. När jag såg ritningarna i början kunde jag inte bli annat än förälskad, säger Veronica.

En trygg punkt

Tidigare i år fick Veronica och dottern tillträde till sitt hem i det nyetablerade kvarteret i Trosa. Som ensamstående förälder var ett renoveringsobjekt aldrig ett alternativ.

– Jag ville bara flytta in mina saker på rätt plats och börja leva, eftersom vi fick vänta i ett år på att få flytta in så hade jag inrett hela huset mentalt och visste var varenda pryl skulle stå, säger Veronica.

Nu har familjen Bengtsson bott i sitt nya hem i några månader och känner sig trygga i både hus och område. Deras hem är ett av de 37 husen som utgör det nybyggda kvarteret i Trosa. Samtliga hus är uppförda av Panghus.

– På den här gatan har jag fått så otroligt fina och härliga grannar, så det känns som en liten by här uppe. Det är väldigt familjärt och hemtrevligt i vår grannlänga, säger Veronica.

Huset medför en social samverkan med trevliga grannar, men öppnar också upp för ett socialt hem i och med sina stora ytor. En punkt som var viktig för både mor och dotter.

– Jag märker på min dotter att hon trivs här. Hon tar gärna hem kompisar för att umgås. Det märks att det är ett välkommande hem med en skön känsla, säger Veronica.

Positivt intryck av Panghus

Veronicas upplevelse av Panghus har alltigenom varit positiv under hela processen. Från den första kontakten som ofta innebär en rad frågor, till det praktiska momentet: det faktiska byggandet av huset.

– Jag tycker att det har varit väldigt positivt. Jag har fått en personlig service och de har varit väldigt snabba på att ge information. Jag blir bara lycklig när jag tänker på att jag fick köpa det här huset, säger Veronica.

Fler etapper

Då Trosa varit sådan succé bygger Panghus vidare i området med etapp 3 och 4. Du kan redan nu göra en intresseanmälan för etapp 3 via vår hemsida, www.panghus.se/intresseanmalan

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.