Följ Panghus AB

Taggar

Senaste nytt

Nytt markförvärv i Falun

Nytt markförvärv i Falun

Pressmeddelanden   •   Apr 04, 2019 14:41 CEST

Panghus har förvärvat mark invid sjön Runn i Hosjö, Falun med planerad byggstart redan hösten 2019. Det nya attraktiva bostadsområdet planeras att byggas i två etapper där försäljning av etapp 1 är planerad redan under våren 2019.

Panghus inför nytt ärendesystem för felanmälan

Panghus inför nytt ärendesystem för felanmälan

Nyheter   •   Mar 29, 2019 13:47 CET

Panghus inför ett nytt ärendesystem gällande felanmälningar för garantiåtgärder för att göra processen smidigare för alla parter. I det nya ärendesystemet kommer BRF-medlemmar enkelt kunna följa sitt ärendes status från anmälan till slutfört.

Panghus står stadigt på dagens marknad

Panghus står stadigt på dagens marknad

Nyheter   •   Jun 29, 2018 15:27 CEST

Dagens Industri publicerade i dagarna en artikel om den ökade risken för mindre bostadsutvecklare i Stockholmsregionen att gå i konkurs på nuvarande marknad, där tuffare regler från banker och osäkerhet kring prisutveckling gjort det svårare att sälja "på ritning". Panghus affärsidé, att erbjuda arkitektritade hus, med hög kvalité till låg kostnad för bostadsköparna, står sig dock fortsatt väl.

Panghus fortsätter växa - senaste rekryteringarna!

Nyheter   •   Apr 20, 2018 13:41 CEST

Panghus fortsätter växa och presenterar nu ytterligare nyanställningar.

Panghus bygger nya samarbeten - Stolt sponsor till Bris

Panghus bygger nya samarbeten - Stolt sponsor till Bris

Nyheter   •   Mar 27, 2018 09:08 CEST

Panghus väljer att stötta BRIS helhjärtat under 2018 och 2019. - Bris arbete för utsatta barn och ungdomar i Sverige är ovärderligt och att stötta dem är ett ett självklart val från vår sida. För oss är det viktigt med ett samarbete med en ansvarsfull organisation som på olika plan kan hjälpa och stärka vår framtid; våra barn, säger Panghus VD Henrik Forzelius.

Korta inflyttningstider och prisvärd produkt från start - Panghus affärsidé befäster sig än mer starkare i svajig bostadsmarknad

Korta inflyttningstider och prisvärd produkt från start - Panghus affärsidé befäster sig än mer starkare i svajig bostadsmarknad

Nyheter   •   Mar 13, 2018 15:58 CET

Panghus affärsidé har sedan start varit att erbjuda en kvalitativ prisvärd produkt och med korta inflyttningstider, något som visar sig mer tydligt än någonsin vara den gyllene vägen.

Panghus dubblar sin årsproduktion av hus

Panghus dubblar sin årsproduktion av hus

Nyheter   •   Okt 31, 2017 17:41 CET

Panghus fabrik i Litauen levererar prisvärda designhus i snabb takt. Just nu bygger de ut fabriken för att kunna dubbla sin produktion och effektiviserar sitt arbete genom att ifrågasätta metoder och förbättra processer. – Vi försöker alltid reda ut vad vi bör förändra till nästa gång, vad som behöver förenklas och hur vi gör det mer säkert, säger Laimonas Zebleckis, fabrikschef.

Panghus förändrar den konservativa byggbranschen

Panghus förändrar den konservativa byggbranschen

Nyheter   •   Okt 12, 2017 15:57 CEST

Byggföretaget Panghus räds inte att utmana de gamla normerna i byggbranschen. De bygger prisvärda hus med hög ambition på arkitektur och bevisar dagligen att det är möjligt att bygga riskfritt i områden där andra byggföretag gör förlust. – Vi har anställt väldigt bra och duktiga personer som är villiga att ta kampen och utmana branschen, säger Johan Magnusson, grundare av Panghus.

Panghus rekryterar ny VD

Panghus rekryterar ny VD

Pressmeddelanden   •   Sep 01, 2017 14:29 CEST

Den 1 september tillträder Henrik Forzelius som VD för Panghus. Henrik har en lång och gedigen bakgrund från bank och kommer senast från en roll som global chef för storföretag, LC&I, på Swedbank. ”Henrik besitter de viktigaste egenskaperna som jag letade efter i en ny VD och han kommer inte från branschen vilket jag ser som en stor möjlighet" säger Johan Magnusson, grundare och huvudägare.

Panghus rekryterar Försäljningschef

Panghus rekryterar Försäljningschef

Pressmeddelanden   •   Jul 07, 2017 11:22 CEST

Panghus fortsätter att växa och senaste nyrekryteringen är Cecilia Bergqvist som tillträtt som Försäljningschef. Cecilia kommer närmast ifrån den välrenommerade mäklarbyrån Eklund Stockholm New York och har en gedigen och bred erfarenhet inom fastighet.

Det känns så otroligt lyxigt att få bo i det här huset!

Det känns så otroligt lyxigt att få bo i det här huset!

Nyheter   •   Jun 19, 2017 15:20 CEST

Veronica Bengtsson är en av Panghus nöjda husköpare. Hon var i behov av en nystart efter en separation och letade efter ett hem i Trosa. I år flyttade Veronica, dottern Mikaela och hunden Millie in i sitt alldeles egna designhem. – Vi är så otroligt lyckliga över att få bo här. Det är ett exklusivt hus för en bra penning med min personliga touch, säger Veronica Bengtsson.

Panghus rekryterar Byggchef

Panghus rekryterar Byggchef

Pressmeddelanden   •   Jun 09, 2017 15:28 CEST

Välkommen till teamet säger vi på Panghus till Johan von Matérn! Johan har lång erfarenhet av fastighetsbranschen och har arbetat med produktion, försäljnings-, kund- och kvalitetsfrågor i de stora byggbolagen i över tio år. Närmast kommer Johan från fastighetsutvecklingsföretaget Riksbyggen.

Tillträden i Enköping Gånsta

Tillträden i Enköping Gånsta

Nyheter   •   Maj 23, 2017 17:11 CEST

Med start föregående vecka och denna välkomnar vi köparna av Etapp 3 och 4 till Gånsta, Enköping! Inom kort är samtliga köpare inflyttade och fokus nu ligger på färdigställande av markområdena runt omkring bostäderna.

Stilsäkert med kvalité

Stilsäkert med kvalité

Nyheter   •   Maj 05, 2017 16:12 CEST

Panghus uppför 20 stycken parhus med 40 bostadsrätter i det nya populära området Jursta! I området kommer all tänkbar service finnas och med gångavstånd till Bro centrum, kommunikationer i form av E18 och pendeltåg i närheten samt friluftsliv runt knuten är detta området för den som söker en harmonisk vardag.

Nytt projekt i Uppsala - Fullerö Hage

Nytt projekt i Uppsala - Fullerö Hage

Nyheter   •   Apr 24, 2017 16:07 CEST

Uppsala med omnejd är en spännande kommun som växer kraftigt. Panghus kan med glädje meddela att även vi bygger vidare i länet, 52 hus i bostadsrättsform kommer att uppföras med säljsläpp under maj 2017. Husen, i stilren design, är ritade av arkitektbyrån Waldemarsons och kommer följa Panghus tidigare formspråk.

Trosa - Klinta allé etapp 3 och 4

Trosa - Klinta allé etapp 3 och 4

Nyheter   •   Apr 12, 2017 16:04 CEST

Efter succén med Trosa – Klinta allé etapp 1 och etapp 2, har Panghus beslutat bygga ut området med Etapp 3 och Etapp 4. Etapperna är på ritningsstadiet och intresseanmälan kan göras från hösten 2017.

Dags att börja packa!

Nyheter   •   Apr 06, 2017 16:27 CEST

​Trångbodda! Det är vad Panghus är nu när företaget växer. Därför kan vi med glädje meddela att nytt kontor är signerat och håller just nu på att totalrenoveras. Det nya kontoret ligger högst upp i Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan och flytten går vid midsommar.

Ny rekrytering Ekonomiavdelning

Ny rekrytering Ekonomiavdelning

Nyheter   •   Mar 31, 2017 16:19 CEST

Panghus rekryterar vidare och varmt välkommen säger vi till Marcus Andersson som har anslutit till Panghus-teamet! Marcus roll är Redovisningsansvarig och han kommer senast från Grant Thornton där han arbetat som redovisningskonsult sedan 2014. Marcus har en bakgrund som mediasäljare och oddssättare och är utbildad hos IHM som ”Diplomerad redovisningsekonom”.

Succé för Trosa - Klinta allé!

Succé för Trosa - Klinta allé!

Nyheter   •   Maj 27, 2016 15:50 CEST

Otroligt! Vi på Panghus är väldigt glada över succén med Etapp 1 i Trosa – Klinta Allé. Etapp 1 med 14 bostäder såldes slut på endast 2 dagar och full fokus ligger nu på att få ut etapp 2 som kommer bestå av ytterligare 23 bostäder. Håll utkik på vår hemsida för kommande säljsläpp!